Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви след контролата срещу Локомотив Пловдив (3:3), че трябва да се вдигне самочувствието на отбора.

„Получи се добра проверка, с динамика, голови ситуации. Това, което аз искам да видя в последните 30 метра мисля, че се случи особено през първото полувреме. Доволен съм. Дадохме шанс на някои от младите момчета. Неприятното е, че от 3:0 допуснахме 3:3. Тук се калява характер и воля. Истината е, че на младите момчета им трябва още доста“, коментира Томаш.  

„Има неща, които не ми харесаха, но с оглед това на това, че пробвахме съвсем нови неща. Опитахме и се получи донякъде, като цяло съм доволен“, добави наставникът на Берое.  

„Това, че допуснахме три гола не е хубаво. Трябва да се работи. Истината е, че не се намираме в добър психологически момент. Това също се отразява върху играта на отбора. Когато ние отбелязахме гол, а особено след втория видяхте как футболистите си подават и изнасят топката. Трябва да поработим в това отношение“, продължи той.

„С оглед на резултатите през последния месец е видимо, че самочувствието на играчите е паднало. Трябва да поработим през тази седмица в този аспект, за да бъдем уверени в себе си“, допълни треньорът на Берое.  

„На първо време трябва да вдигнем самочувствието на отбора, за да може да се противопоставим на добрите отбори от първата шестица. Трябва от всеки един мач да вземем максимума, за да може да си върнем увереността. Ще търсим повече конкретика. Трябва да излезем с чест и достойнство от тези мачове в първата шестица“, каза още Александър Томаш.