Националният селекционер на Италия - Роберто Манчини сподели, че първият гол е бил от изключително значение за победата с 2:0 над България на стадион "Васил Левски" тази вечер. Той коментира още, че нашият отбор се е защитавал добре и отново напомни, че досега Италия не бе побеждавала в София.  

Антон Узунов
96 снимки

„Срещнахме тим, който се защитава добре. Беше ни трудно. Ако играеш срещу такъв отбор, нямаш много пространства. Така беше до първия гол. Беше от значение да вкараме първия гол в края на полувремето“.

„Не беше лесен мач. Никога не са лесни мачовете. Знаете, че Италия никога не беше печелила тук. Труден терен за игра. Всички играчи, които играят срещу Италия, дана повече от 100% от себе си“.

На въпрос дали тимовете на Швейцария и Италия са отборите, които могат да се класират за Световното първенство, Манчини отговори:

„Може би, да. Но имаме още шест мача и, ако искаме да се класираме, трябва да ги спечелим“, заяви селекционерът на Скуадрата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.