Нападателят на Специя и българския нацонален отбор Андрей Гълъбинов заяви, че "лъвовете" са показали добра игра тази вечер въпреки загубата с 0:2 от Италия. Той е на мнение, че трябва да сетръгне от този мач и да се гради нагоре. 

Гълъбинов допълни, че се надява тимът да се прибере с точки от гостуването на Северна Ирландия след три дни. 

Антон Узунов
96 снимки

„Да, завръщане в националния отбор след няколко години. Доволен съм от играта и от отбора. Първото полувреме показахме добър футбол. Ако съдията не беше свирил тази съмнителна дузпа, мачът можеше и по друг начин да свърши“.

„Със Спас се познаваме от години, добър футболист е. Проблем нямаше, трябваше да имаме много комуникация и концентрация“.

„Трябва да тръгнем от този мач. От това, което показахме тази вечер. Това все пак е четирикратен световен шампион. Това са футболисти, които играят заедно то години, не беше лесно“.

„Слаби отбори няма. Северна Ирланидя не е Италия или Швеацария. Имат си своите силни, но и слаби стани. Ще се опитаме да се приберем с нещо от гостуването“, заяви Гълъбинов.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.