Футболистът на Лудогорец Хосе Луис Паломино коментира предстоящия мач с ПСЖ в Шампионска лига, както и отговори на актуални въпроси свързани с него и клуба.

"Добре се чувствам в Лудогорец, всичко е наред, добре се чувствам. Свикнах с Лудогорец, вече съм два месеца тук, в съблекалнята всичко е добре,в началото ми беше трудно", коментира Паломино.

"Трансферът ми се забави, тъй като трябваше да се оправя с предишния си отбор. Всички в отбора са единни и задружни, това ми помогна да се адаптирам много по-лесно, единни сме, това ми помага", допълни той.

"Изправяме се срещу много добър отбор, чувствам се отлично. С Метц загубих две срещи, но самият отбор Лудогорец е достатъчно силен, за да се противопостави на ПСЖ. Мога да играя в ляво на защитата, както каже треньорът", продължи той.

"ПСЖ са силен отбор, имат доказани футболисти, класни футболисти, но не ме респектират, вярвам във възможностите на Лудогорец. Мачът с Базел вече не го мислим, пропуснахме да го спечелим, но той беше и първи мач, трябва да бъдем на максималното си ниво в днешния мач", продължи аржентинецът.

"Ще запомня мача с Цървена звезда,ще го помня завинаги. Разград е малък, но Варна е близо, ние като футболисти имаме нужда от по-спокойно място, тъй като ни трябва спокойствие за трениране", продължи той.

"Българското първенство е в един етап на развитие и то ще става все по-силно", каза още Паломино. 

"Искам да печеля важни купи и титли, като всеки един професионалист, искам да помагамна отбора си, искам и да се развивам като футболист. Знаех, че идвам в един голям клуб, сега съм тук и се боря за целите на Лудогорец", каза още той.