Капитанът на ПСЖ Тиаго Силва говори пред Дарик след края на срещата с Лудогорец. Асът на Бразилия бе любезен да отдели две минути на екипа ни и се изказа ласкаво по адрес на родния тим, който падна с 1:3.

"Получи се много тежък мач, защото хората не познават толкова добре съперника, а той беше готов да поднесе изненада, да си направи шега с нас. Аз обаче имах представа, защото в техния отбор има много бразилци. Не ги познавах, но очаквах да имат класа, а тя се оказа още по-голяма от предварителните ми планове."

"В предни позиции притежават забележителна скорост. Става дума за млади футболисти, които в Бразилия не са били толкова успешни, но те са големи футболисти, щом играят в Шампионската лига."

"Всичките им бразилци много ми харесаха. Кафу, който игра в нападение е изключително бърз. Трудно се адаптирахме към скоростта му в началото на мача. През второто полувреме ги блокирахме по-добре, а и почнахме да бележим. Резултатът е добър, но може да заблуждава, че ни е било лесно", сподели пред Дарик радио бившата звезда на Милан.

Тиаго Силва коментира и шансовете на ПСЖ да стигне до успех в Шампионската лига.

"Малко е трудно да говорим за спечелване на Шампионската лига. Хората трябва да са наясно, че това не е никак лесна работа. Трябва да продължим да играем по същия начин. Малко по-малко, мач за мач да действаме. Хората очакват от нас да спечелим всяка година, но ние губим в ключови моменти. Знаем, че ще е много трудно и ни трябва търпение, но не е невъзможно да спечелим Шампионската лига", заяви Силва пред Дарик.