Членът на изпълкома на БФС Наско Сираков определи като грешка решението на футболната централа да позволи на националния селекционер Любо Пенев да поеме и Ботев Пловдив през лятото. 

Ел Голеадор изкара малко повече от месец начело на "жълто-черните", но си тръгна след турбулентния период на Колежа. Във футболния съюз определиха това свое позволение като погрешно. 

"Не за първи път се прави такъв компромис, сами си спомняте това. Но си мисля, че и хората в Изпълкома, и Борислав Михайлов, вече са на мнение, че направиха грешка. Едва ли подобен експеримент ще бъде повторен отново", сподели Сираков пред ТВ+.

Той говори и за участието на Левски в Шампионската лига преди осем години и го сравни със сегашното на Лудогорец. Той тогава беше изпълнителен директор на "сините" и според него атмосферата на онези мачове е била доста по-различна. 

"Левски е отбор с огромна история и атмосферата по трибуните беше много по-различна. Лудогорец в момента гради своята история и затова на техните мачове има моменти на еуфория, но само моменти."

"Хубавите моменти за този отбор предстоят, ако продължи да се развива по този начин. Но е факт, че атмосферата на трибуните по време на мачовете на Левски в Шампионската лига беше много по-различна", сподели още Сираков.