Ивайло Йорданов говори пред медиите в Баня Лука преди утрешния мач от Лига Европа между Берое и Радник Бийелина. Първият двубой завърши 0:0. Вижте какво е мнението на щаба на Берое преди мача.

"Идваме след турнирен резултат 0:0. Утре ще се постараем нашият отбор да покаже всичко, което не успя в първата среща. Надявам се всички играчи да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута, защото представляват не само Берое, а България и ние искаме да зарадваме всички футбола в цялата страна", каза Йорданов.

"Не мисля, че Берое е имал късмет първия мач. Ние разузнахме много добре отбора на Радник. Гледахме техни мачове от първенството, знаехме с какво разполагат и какъв стил изповядват", обясни той.
 

Ивайло Йорданов и Саша Джаферович

източник: Иво Стефанов/Gong.bg

"Не мога да вляза в главата на старши треньора на Радник. Ние искаме да покажем нашата игра и ако го направим ще продължим напред", допълни треньорът.

"Наистина контузиите са част от играта. Благодарение на един играч на Радник имаме човек със счупен нос. В последния момент ще се реши дали ще може да вземе участие в мача. Става дума за Христофор Хубчев", каза специалистът.

"Треньорския щаб ще реши утре преди мача какъв ще е състава. Тогава ще разберете и какъв ще е състава за мача", завърши той.

Иво Стефанов - специален пратеник на Gong.bg в Баня Лука