Лудо-ГЕРО-ец! Можем да продължим да се упражняваме с името на българския евробоец. ЕВРО-горец! И прочие и прочие...

След снощното представяне на Стадио „Олимпико“ в Рим и победата над Лацио имаме сериозни основания да се надяваме, че ще продължим с търсенето на оригинални производни на името Лудогорец.

Само суперлативи. Няма какво друго да кажем. Единствените тъмни краски бяха неразумната „Паненка“ на Дяков и поредният му червен картон. Но те остават като две черни петънца в морето от похвали.

Голям вратар Владо Стоянов, спасил дузпа и още няколко много опасни положения. Голям Безяк със страхотната му голова тупалка отдалеч. Нека не изреждаме всички, защото целият отбор е голям.

България има представител, с който да се гордее и е хубаво да надмогнем клубните си пристрастия, когато на европейската сцена играе родният шампион. Защото той го заслужава.

Да не забравяме обаче, че остават още минимум 90 минути в София. Това 1:0 е едно отлично начало на елиминацията, но Лудогорец има срещу себе си тим с бюджет от 125 милиона евро и състав с наранена гордост. Но както каза Стойчо Стоев: „Няма как да забравим това.“

Лудата банда от Разград продължи и снощи с европодвизите си. Надяваме се на още и още.