Централният бранител на Лудогорец Георги Терзиев сподели мнението си за равенството на „орлите“ като гост на Локомотив Пловдив. Двубоят завърши при резултат 1:1.

„Очаквахме тежък мач. Локомотив Пловдив е в еуфория, заради мача в Европа. Имахме предостатъчно положения, с които да си решим мача. Ако бяхме вкарали дузпата, двубоят щеше да се развие по-друг начин. Всеки обаче може да пропусне дузпа, така че не беше там проблема. След пропусната дузпа емоцията повдигна Локомотив и им помогна да направят мача още по-тежък“, каза Терзиев.

„Добре беше, че почти мигновено върнахме гола. Щеше да стане много сложно, ако бяха удържали още известно време. Имахме достатъчно ситуации обаче, с които да решим мача. Вече от доста двубои правим много пропуски, надявам да се да се поправим в следващите мачове“.

„Имаме достатъчно опции в състава. В тази сгъстен цикъл е много сложно и е добре, че треньорът дава възможност на всички да играят. Дано в четвъртък се справим. Мислим за мача в Лига Европа от утре. Дано вземем мача вкъщи, по възможност с един стабилен резултат“, завърши централният защитник.