Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, изрази разочарованието си след загубата с 0:2 в гостуването на Ботев Пловдив, след която "червените" отпаднаха на 1/2-финалите в турнира за Sesame Купа на България. Специалистът заяви, че неговите футболисти са дали максимума от себе си, но нещата не са се получили.

„Загубихме заради това, че сами попаднахме в капана, който ни беше приготвил Ботев Пловдив. Очаквахме точно това – преса в средата на терена и бърза атака, както падна и първият гол. Положенията, които имахме, за съжаление, не ги вкарахме, за да се върнем в мача“, започна Белчев.

92 снимки

„Винаги, когато получих рано гол и си загубил първия мач, има смущения. Това е нормално. През второто полувреме стояхме по-добре от Ботев, но имам претенции, особено във фаза атака. Беше добре за нас, ако бяхме вкарали. Така напрежението щеше да е върху играчите на Ботев, но имаха добър вратар, който спаси всичко“, продължи наставникът на ЦСКА.

„Фернандо Каранга е добър футболист и липсва, както всеки един футболист, който е наказан. Няма какво да коментираме, нищо не можем да променим.“

startphoto.bg
51 снимки

„Трябва да забравим по най-бързия начин тази среща. Подготвяме се за следващия мач за първенството от утре, защото други мачове не ни останаха. ЦСКА играе винаги за победа, най-трайни остават последните впечатления. Футболистите дадоха максимума от себе си, не се получи и продължаваме напред“, завърши Белчев.