Българският футболист на новозеландския Уелингтън Финикс Божидар Краев даде интервю пред клубната телевизия, в което отговори на въпрос "какво ще бъде чувството, ако брат му Андриан, който е с изтичащ договор премине в Уелингтън".

"Само любов изпитвам към Нова Зеландия. Тук рестартирах кариерата си, намерих своята половинка. Много хубави неща ми се случиха тук в Нова Зеландия. Много сме щастливи с моята половинка, защото имаме дете, което се роди и е новозеландче.

Първата ни среща с моята приятелка беше в самолета, тя беше стюардеса. Там се видяхме. Това е нещо като любов от пръв поглед", сподели Краев.

"Тази година старши треньорът ми даде шанс да бъда в свободна роля и да покажа на какво съм способен. Вдигнах нивото на представянето си през този сезон", заяви още българският футболист.

"Това лято договорът на брат ми изтича", заяви Божидар Краев, а журналистът му зададе въпрос дали според него има шанс още Андриан да заиграе за Уелингтън, на който той отговори по следния начин: "Би било интересно".