Наставникът на Ботев Враца Тодор Янчев не остана доволен от крайния резултат след двубоя срещу Левски, загубен от врачани с 0:4.

"Срещнахме два от водещите отбори в първенството. Когато играеш срещу Ботев Пловдив и Левски на старта на шампионата, е много трудно, няма какво да се лъжем. Имахме достойни първи полувремена. Гледаме напред и има върху какво да работим. Надявам се още да се подобрим", заяви той.

"Имахме при 0:0 идеално положение на Даниел Генов, но не се получи завършващият удар. Това е футболът, не можем да се сърдим. Първи гол от рикошет, втори гол с избита топка. Имам претенции за третото и четвъртото попадение. Правим детски игри и грешки",продължи специалистът.

"Искам да вкараме голове и да победим. Ще срещнем Берое, който показа добра игра първия мач, няма да е лесно. С усилията на момчетата и моите колеги се надявам да вдигнем футболистите. Имаме нужда от подсилване. Работим върху привличане на нови състезатели", добави наставникът на Ботев Враца.

"Надявам се да играем на нашия мач. Ще има Комисия и ще се вземе крайното решение. Полагат се грижи, почти не тренираме на игрището. От мач за мач се влиза на стадиона. Дано е в добро състояние и да сме си домакиви", завърши Тодор Янчев.

подкрепя българския спорт