Наставникът на Левски Станислав Генчев сподели своето мнение след края на двубоя срещу Ботев Враца от втория кръг на efbet Лига, спечелен от "сините" с 4:0.

"Искам да поздравя футболистите и публиката. Определено днешният мач бе по-добър за нас, стояхме по-добре игрово. 10 гола в два мача – всеки треньор и футболисти биха се радвали на такова начало, но предстои още доста работа", заяви той.

"Доволен съм от контрола на мача. Не допуснахме ситуации пред нашата врата, контролирахме топката, създадохме положения и отбелязахме 4 гола. За мен беше важно да имаме по двама футболисти на всеки пост. Конкуренцията ражда качество. Остава един централен защитник да привлечем и селекцията ще приключи. Имаме качествени футболисти и зависи от нас да се усъвършенстват", добави специалистът.

"Всяка конкуренция е здравословна. Матей имаше схващане и беше зле, затова бе извън групата. Асен Митков получи контузия през седмицата и в края на следващата ще се присъедини към отбора. Фабио Лима е аут за поне две седмици", завърши Станислав Генчев.

подкрепя българския спорт