Наставникът на Левски Петър Хубчев определи групата за мача с ЦСКА в неделя. Най-добрата новина за него е, че основният стълб в средата на терена Хали Тиам се завръща сред избраниците му след едномесечно отсъствие. 

Сенегалецът скъса мускул в началото на август срещу АЕК Ларнака и предварителните прогнози бяха, че няма да е на линия за мача с "червените". Но той опроверга всички и е на разположение за ключовия сблъсък за "сините". 

В сметките му попадна отново и Филипе Нашименто, който се контузи след двубоя с Витоша Бистрица. Двамата с Тиам проведоха нормални тренировки и са готови да застъпят от първата минута на двубоя, ако им се гласува доверие. Хубчев извика 19 играчи за този мач, но един от тях ще трябва да отпадне в последния момент. 

Лошата новина за него е, че в последния момент от сметките му отпадна плеймейкърът Франко Мазурек. Но на неговата позиция може да бъде ползван Нашименто, така че специалистът има варианти за състава си. Ето и групата за двубоя: 

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Янис Каргас, Холмар Ейолфсон, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Паулиньо, Станислав Иванов, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта