Ръководството на БФС обяви тримата вицепрезиденти на футболната централа. Това се случи на специална пресконференция след заседанието на Изпълкома.

Вицепрезиденти на Българския футболен съюз ще бъдат Атанас Фурнаджиев, Николай Андреев и професор Николай Изов. Тримата са известни с отличната си експертиза в своята област.

Борислав Попов остава изпълнителен деректор на БФС. 

"Накратко темите, които бяха обсъдени днес. Организационната структура на Изпълнителния комитет - бяха определени вицепрезидентите на БФС. Първи е Атанас Фурнаджиев, а другите са Николай Изов и Николай Андреев. Утвърден беше правилникът за работа на ИК. От ДК е освободен господин Николай Лазаров, той е член на ИК и няма как да заема двете длъжности паралелно. 

Беше разгледано предложение от Hawk Eye за системата ВАР. Има създадена комисия с председател Атанас Фурнаджиев, която ще разгледа други оферти. На следващото заседание ще бъдат обсъдени. Назначени са треньори на юношеските състави на България. На U15 ще е Владислав Вутов, юношите до 17 ще бъдат водени от Петър Карачоров, а юношите до 19 ще имат за треньор Тодор Симов", заявиха от БФС.