Привържениците на Левски от "София Запад" обявиха, че ще предприемат действия след третата поредна загуба на любимия си отбор. "Сините" отстъпиха с 1:3 при гостуването си на Черно море снощи, а феновете заявиха, че Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" ще остане празен за домакинството на Берое идната събота. 

От "Левски - София Запад" се обявяват против "гаврата на ръководството" с вековния клуб. "Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...", пишат феновете. 

Те са категорични, че е дошло време за действия. Първото от тях ще бъде бойкот на мача с Берое идния уикенд. "Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен!", гласи още написаното от привържениците. 

Цялата позиция на "Левски-София Запад" може да видите ТУК