Часове преди дербито срещу ЦСКА от столичния Левски пуснаха официално в продажба календарите на клуба за 2021-а година. "Сините" анонсираха три вида на този артикул - джобен, еднолистов и трисекционен работен. Цените варират от 50 стотинки до седем лева.

Публикуваме съобщението на Левски без редакторска намеса:

Левскари,

от днес в продажба са три варианта на календар за новата 2021 година – еднолистов, джобен и трисекционен работен. На работния календар всеки привърженик ще открие освен снимка на представителния тим на „сините“ - отбелязани и бележити дати, свързани с историята на любимия клуб. Може да закупите трисекционния работен календар на цена от 7 лв., еднолистовия на цена от 2 лв. и джобния на цена от 50 стотинки.

Имате възможност да поръчате и трите формата онлайн, а още от днес налични на „Герена“ са еднолистовия и джобен формат.

Трисекционен работен календар може да поръчате тук: https://fanshop.levski.bg/.../trisekcionen-raboten-kalendar

Еднолистов календар може да поръчате тук: https://fanshop.levski.bg/product/ednolistov-kalendar

Малък джобен календар може да поръчате тук: https://fanshop.levski.bg/product/malak-djoben-kalendar

„ПФК Левски“ изказва за пореден път своята благодарност към своя основен рекламен партньор „Palms bet“ за безценното съдействие календарите на представителния тим за 2021 година да достигнат по възможно най-бързия начин до „сините“ привърженици.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.