Треньорът на Левски - Николай Костов, говори след загубата с 1:3 от Черно море. Специалистът беше изключително изнервен, като заяви, че в отбора има футболисти, които играят без необходимото самочувствие. 

"Левски отстъпи на Черно море, защото допусна втори гол. До втория гол имахме добро представяне. Имахме добри взаимодействия, които всяваха паника и очаквахме да отбележим втори гол и да спечелим мача. Противникът се възползва от грешките ни. При нас е феномен и всички наши грешки се наказват с гол", започна Костов. 

"Мисля, че бяхме много добре физически. Допуснахме грешка в халфовата линия, от която се възползва противникът. Ние очаквахме да вкараме втори гол, но допуснахме такъв. Имаме на кого да разчитаме. Такива са решенията ни, за които няма да обяснявам това. Няма как да кажа на Черно море да изиграем още един мач, за да видя как ще изглеждаме с титулярите в защита. Определени играчи играят без необходимото самочувствие в тези мачове. Няма да назовавам имена. Тези играчи нямат необходимото самочувствие да играят в такива важни мачове за нас". 

"Напрежение има цяла година в Левски. Ще излезем и от тази ситуация. Имаме подкрепата на част от публиката. Може би имаме разбирането от определена публика, която разбира нашето състояние в момента. Не съм видял такива неща. На феновете искам да кажа, че имаме добри млади футболисти, развиваме отбора си и имаме план как да излезем от ситуацията", завърши Костов.