Старши треньорът на Левски Николай Костов говори на пресконференция преди домакинството срещу Арда. Двубоят от 22-рия кръг на стадион „Георги Аспарухов“ е утре, 24 февруари, от 17:45 ч.

Снимки: Startphoto.bg
8 снимки

„Абсолютно съм убеден, че ще подходим много сериозно, не се съмнявам, че ще направят това нашите играчи. Нямаме някакви кой знае какви предпоставки да си мислим, че можем да подценим някой от отборите“, започна Костов.

„Де факто изграждаме нов отбор и изграждаме нов колектив. Излизаме с цели да сме на максимум във всеки един мач. Големи притеснения нямаме, Хосе Кордоба е важен, но имаме играчи, които ще го заместят достойно. Най-вероятно и някой от новите попълнения ще вземе участие“, продължи ток.

„Само комплименти за отбора на Арда – добър отбор, който се представя много добре в шампионата и абсолютно сме настроени да покажем най-доброто според нашите възможности и да спечелим този мач“, каза още Костов.

„Имаме информация, че ще има голямо присъствие на този мач. Има голям интерес. Ще победим заедно Арда, надявам се. Дано да стане празнична атмосфера. Готови сме с титулярния състав, утре ще го разберете“, сподели още треньорът на Левски.

Снимки: Startphoto.bg
11 снимки

Николай Костов отказа да коментира ситуацията с Андриан Краев: „Предпочитам този въпрос да остане без отговор, защото ще задълбаем. Не е сега преди мача да отклоняваме вниманието си.“

„Всеки успех си има своите последствия, а именно доброто настроение. Нямаме друга алтернатива, освен да побеждаваме. Преследваме си целите. Знаем какво преследваме и как да го преследваме. Харесваме си отбора, играчите“, сподели Костов.

„Има вероятност да имаме нови попълнения, работим по това. Имаме работа по окомплектоването на отбора. Левски търси спасението при нови футболисти, това не винаги се случва добре и трябва по-сериозно да погледнем към окомплектоването на отбора“, завърши Николай Костов.