Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, беше изключително разочарован след загубата на неговия тим в домакинството на Пирин Благоевград с 1:2. Това бе четвърто поредно поражение за врачани в първенството.

„Днес бяхме много слаби. С ЦСКА също не бяхме нещо особено второто полувреме. Вината за това е изцяло моя. Подходихме с много страх, без самочувствие, без никаква агресия. Първото полувреме беше разхождане по терена. Това, което имахме като идеи, не се получи“, каза Янев.

start-photo.bg
64 снимки

„Нямаше никаква страст, никаква емоция. В момента сме в ситуация, в която трябва да се борим за живота си. Това не е поведение на отбор, който го боли. Това е поведение на отбор, който не е заинтересован от това, което се случва като процеси в клуба“.

„Понякога са нужни големи усилия, понякога е нужно нещо малко, което да пречупи нещата. Нямаме резултатите. Получаваме абсолютно всичко, което да ни даде възможност да се подготвим по най-добрия начин. Днес поведението ни беше срамно и ако този отбор иска да се спаси не трябва да се повтаря никога повече“, добави още той.