Защитникът на Левски Хосе Кордоба със сигурност ще бъде продаден през лятото. 22-годишният панамец е между Рейнджърс и английския Норич, научи Gong.bg. Към момента обаче бранителят предпочита да заиграе в Чемпиъншип. 

Желанието на шотландския гранд да има в състава си Кордоба от новия сезон обаче е много голямо. От Рейнджърс поканиха Хосе на "Айброкс" по време на великденските празници, като той изгледа на живо мача с Килмарнък. В Панама и Шотландия твърдят, че бранителят е подписал предварителен договор с "Джърс", като по наша информация това на практика е така. 

start-photo.bg
80 снимки

Към момента обаче защитникът иска да премине в Норич. Проектът на "канарчетата" е по привлекателен за Кордоба, а тяхното предложение към Левски е сходно с това на Рейнджърс. 

В касата на Левски трябва да влязат около 3.2 млн. евро от продажбата на панамеца. Нашата медия информира още през април, че на "Герена" е дошла оферта на стойност 3 млн. евро за правата на Хосе. Впоследствие предложението беше леко завишено. 

Хосе Кордоба беше привлечен в Левски през септември 2021 година от Станимир Стоилов. До момента е изиграл 88 мача за "сините", в които е направил 4 асистенции.