Ръководствата на ЦСКА и ЦСКА 1948 поздравиха бившия футболист на двата тима Тодор Янчев по случай рождения му ден. Днес бившият халф навършва 48 години.

„Днес бившият треньор и дългогодишен капитан на ЦСКА навършва 48 години! Халфът с огромно армейско сърце изиграва над 380 мача с екипа на тима, с които се нарежда сред рекордьорите по участия в историята на ЦСКА. Янчев е и първенец по мачове за "червените" в евротурнирите с 42 двубоя. Полузащитникът е трикратен шампион на България с ЦСКА от 2003, 2005 и 2008 г. Вдига и трофея от Купата на България през 2011 г., а през 2008 и 2011 г. печели и Суперкупата на страната с армейците. Всички в клуба му пожелаваме здраве, късмет и много щастие!, написаха от ЦСКА 1948.

В същото време от ЦСКА напусаха: "Армейци, Днес бившият полузащитник и капитан на ЦСКА Тодор Янчев празнува своя 48-и рожден ден! Той има записани над 380 мача с екипа на ЦСКА и е футболистът, който е взел участие в най-много двубои в европейските клубни турнири с тима ни - 49. За "червените" той има отбелязани 32 гола във всички турнири. Янчев е трикратен шампион на България с ЦСКА, двукратен носител на Суперкупата и веднъж печели Купата на България. Пожелаваме му здраве, щастие, късмет и успехи в личен и професионален план!"

подкрепя българския спорт