Михайлов с първо участие като член на Комисията за развитие на футбола

Публикувана в 17:03 на 27 март 2017 711 0
Борислав Михайлов<strong> източник: LAP.bg, Любомир Асенов</strong>

Борислав Михайлов източник: LAP.bg, Любомир Асенов

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отпътува за швейцарския град Цюрих, където ще се проведе регулярно заседание на Комисията за развитие на футбола към ФИФА.

Това ще бъде първо участие на Михайлов откакто той бе избран за член на една от най-престижните комисии към Световната футбола централа, която ще се занимава със стратегическото развитие на играта, правилата, обучението и техническото развитие.  

Борислав Михайлов, който е член на Изпълнителния комитет на УЕФА, е представителят на Европа в Комисията, която се състои от 17 члена. Неин председател е шейхът на Бахрейн - Салман бин Ибрахим ал Халифа.

В съответствие с пакета от реформи, одобрени от извънредния конгрес на ФИФА през февруари 2016 г., броят на постоянните комисии бе намален от 26 на 9. Всички членове на комисиите, които са едва 60 от целия свят са проверявани обстойно и на много високо ниво за почтеност.

Коментирай

Свързани материали

 • БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино БФС и Боби Михайлов с прекрасен жест на подкрепа към Хитрино
 • Боби Михайлов прие шефа на албанския футбол Боби Михайлов прие шефа на албанския футбол
 • vesti.bg vesti.bg
БФС Борислав Михайлов
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • roofix1914 roofix1914
  Здравейте! Какво ви е мнението за футболиста на лудогорец Върджил Мисиджан . След като си тръгва от тях според вас има ли шанс да остане да играе в нашето първенство , но с друг отбор ?
  Здравейте, Мисиджан е класен футболист, който има място в българското първенство. Винаги има шанс за всичко.
 • joro5rov joro5rov
  Здравейте!Въпроса ми е следния: Според вас Франсис Нар има ли качества да бъде футболист на Левски? Благодаря предварително :)
  Здравей, Жоро. Личното ми мнение е, че Нар няма място в Левски, но не аз взимам решенията при "сините".
Виж всички