Наставникът на ПФК Бургас Ангел Стойков заяви, че футболистите трябва да вдигнат глави и всички заедно да излязат от трудната ситуация, в която се намира отборът.

Дебютантите в професионалния футбол нямат победа в последните четири кръга на „Б” група. Родният специалист сподели, че с дружни усилия ще направят всичко възможно още в следващия кръг, в който домакинстват на Локомотив (Мездра), тази неприятна серия да бъде прекъсната.

„Наистина се намираме в труден период. Не бива обаче да се отчайваме. От всяка ситуация има изход. Всички футболисти трябва да вдигнат глава и да дадат максимума от себе си, за да може заедно да преодолеем този неприятен период. Убеден съм в качествата на всеки един и съм сигурен, че ще прекъснем поредицата без победи по един категоричен начин”, коментира Ангел Стойков, цитиран от пресцентъра на клуба.

Родният специалист е на мнение, че отборът на Пирин (Разлог) не е надиграл бургазлии. В двубой, игран на ст. „Свети Петър” в Банско, ПФК Бургас отстъпи на своите домакини с 1:3.

„Не мисля, че играхме лошо, а дори напротив. Късметът определено ни обърна гръб в тази среща. До 27-ата минута, когато Пирин поведе, ние имахме поне три голови положения. За съжаление не успяхме да се възползваме от тях. През второто полувреме отново направихме няколко пропуска в самото му начало. Що се отнася до техните попадения – мисля, че ни отбелязаха 3 гола с 3 удара към нашата врата. Все още ни липсва в достатъчна степен сработеността. Убеден съм обаче, че с работа и постоянство ще успеем да изчистим грешките, които в момента допускаме”, заяви Ангел Стойков.