Старши треньорът на Любимец Стамен Белчев говори за Гонг след сензационната победа над Локомотив Пловдив с 5:1 в контрола, която бе прекратена в 65-ата минута от боса на смърфовете Коко Динев.

„При този резултат няма как да не бъда доволен. В интерес на истината обаче има какво още да се желае и грешки, които да отстраняваме, за да не ги повтаряме повече”, каза наставникът на тима от Източната Б група след разгрома над Локо Пд.

„В последния кръг наистина загубихме в Силистра, но там теренът не беше достатъчно добър за провеждането на футболен мач. Направихме анализ на този мач и работим по грешките.”

„Нямаме поставена цел за влизане в А група, играем мач за мач, но ако се отвори такава възможност, разбира се, че ще атакуваме елита.”

„Никой не трябва да подценява Любимец, правим така, че всички да се съобразяват с нас и който ни подцени, ще има проблеми.”

„Мога да кажа, че през този сезон Източната Б група е по-интересна от миналата година. Всички отбори са равностойни, ето виждате, сега бяхме първи, а паднахме от последния. Не трябва да се подценява нито един мач. Надявам се да покажем добра игра и срещу Несебър и да победим.”

„Има интерес към наши футболисти, няма какво да крия. Вече има един с подписан предварителен договор, така че работим, за да намерим достойни заместници, дори и по-добри от тях.”

„Карлос Еспиноса за българското първенство е един много добър футболист, нестандартен футболист, който много добре пасва на стила ни на игра, от него идват идеите в офанзивен план. Той просто е едно попадение за Любимец, надявам се зимата да го запазим и да остане в отбора”, коментира Стамен Белчев.