Контролната среща между отборите на Локомотив Пловдив и Любимец бе прекратена в 65-та минута. Играчите на Драган Канатларовски напуснаха терена при резултат 1:5 от втородивизионния тим, тъй като президентът Константин Днев, бесен от слабата и несериозна игра на неговите футболисти, извади състава. Босът на тима каза в интервю за Gong.bg, че ще има наказателна тренировка за всички.

Срещата, която се игра на терена в комплекс Пири в Банско, приключи рано-рано, след като се наложи съдията Драган Стойков да прекрати преждевременно спаринга.

Любопитното е, че Локомотив Плодвид допусна да му бъдат вкарани пет попадения до 49-та минута, след точни удари на Дишлиев, Николай Павлов, Ил. Йорданов и два на Емил Петков. За пловдивчани се разписа единствено Кампанучи.

Коко Динев извади Локо Пд в 65-та минута, прекрати контролата с Любимец

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Двубоят започна много добре за тима от Източната Б група. В 16-та минута, след изпълнение на ъглов удар отляво, топката бе подадена на Огнянов, който центрира остро, а връхлитащият Дишлиев прати топката с глава в мрежата зад Ставрев за 1:0. В 28-та минута резултатът набъбна на 2:0 за Любимец. Еспиноса изведе Николай Павлов сам срещу Ставрев и Павлов пусна топката покрай вратаря в мрежата.

120 секунди по-късно Локо Пд се върна в мача. Аржентинецът Кампанучи вкара, след като засече с крак центриране от ъглов удар отляво от вратата на Любимец. Това обаче не бе достатъчно. В 35-та минута след грешка на Рибарски и Йордан Тодоров, Любимец направи бърза контраатака, Еспиноса пусна на Илиян Йорданов, който навлезе отляво в наказателното поле и от много малък ъгъл прати топката покрай Ставрев в мрежата за 3:1.

Коко Динев извади Локо Пд в 65-та минута, прекрати контролата с Любимец

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Още преди почивката втородивизионният отбор си осигури комфортна преднина, след като получи право да изпълни 11-метров наказателен удар. Кампанучи фаулира Николай Павлов в наказателното поле, а точен от „бялата точка“ бе капитанът Емил Петков за 4:1.

В 49-та минута Любомец тотално съкруши своя съперник. Емил Петков изпълни пряк свободен удар пред наказателното поле, прати топката в гредата, в ляво от вратаря Грабчев, и от там тя влезе в мрежата зад стража на Локомотив.

Участие в контролата не взеха Флориан Лучини, Здравко Лазаров, Базил Де Карвальо и Михаил Венков, а Христо Златински е ангажиран с националния отбор на България. Именно тези играчи се оказа, че няма да участват в наказателната тренировка, която включва 20 километра тичане.

Коко Динев извади Локо Пд в 65-та минута, прекрати контролата с Любимец

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров