Полузащитникът на Нефтохимик Бургас Станимир Митев смята, че съперникът в предстоящия мач е сериозен отбор и няма никакво подценяване. Всички в съблекалнята са концентрирани за двубоя и ще направят каквото могат за да постигнат победа.

Станимир Митев беше определен от треньора на "нафтата" Димчо Ненов говори пред журналистите преди мача от 4-ия кръг в "Б" група.

"Все още не съм достигнал 100% възстановяване, но се старая да дам каквото мога във всеки мач. За втора поредна година се случва да получа контузия в подготовката и след това се налага бързо да наваксвам. Очаквам съвсем скоро да съм напълно възстановен и да навляза в оптимална форма".

"Усещането да играем на стадион Лазур е съвсем различно. Обстановката предразполага към пълно раздаване и аз мога да кажа от името и на моите колеги, че ние играем във всеки мач на върха на възможностите си. Всеки иска отбора да върви и с играта си да радва многобройните ни привърженици“, сподели още халфът.

"Ако и през миналата година бяхме изиграли някои от най-важните ни мачове тук, със сигурност щяхме сега да сме в А група", допълни играчът.