Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов изригна пред камерата на Нова Телевизия по адрес на Левски и ръководството на столичния клуб. Той твърди, че фенските атаки по негов адрес са продиктувани от босовете на "сините", а после нападна лично спортния директор Георги Иванов-Гонзо и един от собствениците - Иво Тонев. 

"Заплаши ме една от фенските фракции на Левски, че съм щял да съм пак в количка. Минал съм през това и не мисля, че има от какво да се притеснявам. Аз не мисля, че това идва от тях. Атаката идва от ръководството на Левски и в това съм сигурен", сподели Стоилов пред Нова ТВ. 

"Левски е отбор, който има големи претенции и тяхното ръководство преди 2-3 години обяви, че на всяка цена ще гонят титла. Но докато двама хора са в Левски, нашият отбор ще бъде винаги пред тях. Това са Гонзо и Иво Трофея, както го наричат феновете", сподели още Стоилов.

Той разкри още, че Литекс е ангажирал външна компания да направи одит на загубите на клуба от изхвърлянето му от А група през зимата и ако Спортният арбитражен съд в Лозана реши, че то е неправомерно, ще бъде заведен иск срещу БФС.