Видима-Раковски поема нов курс на развитие. Вече няма нужда от Лаптопа на считания за институция в севлиевския футбол треньор Костадин Ангелов. Индикациите за промяната даде доскорошния му помощник Митко Джоров, който вече е старши треньор.

Реорганизацията, която новият наставник предприе, се видя по време на загубата в Плевен от местния Спартак с 1:2. През първото полувреме Джоров старателно си водеше записки край тъчлинията. Явно обаче бележките му пречеха да се съсредоточи изцяло върху събитията на терена и затова след почивката треньорът на севлиевци намери друго решение. Така през второто полувреме в ролята на писар влезе младият му помощник.

В 59-ата минута Спартак поведе с 2:0, а 120 секунди по-късно Джоров замени Симеон Мечев с Атанасов. Веднага след напускането си на терена Мечев влезе в съблекалнята. Този ход на футболиста вбеси Джоров и той веднага нареди на помощника си: „Запиши – при смяна напусналия терена футболист е длъжен да дойде на резервната скамейка и да поздрави треньора и съотборниците си. Ако не го направи, ще бъде глобен. При втори подобен случай ще бъде изваден от групата, а ако трети път прояви същото неуважение, ще бъде освободен от отбора”.

Малко след това топката бе извадена в тъч от спартаковци заради контузен на терена играч. После севлиевци я върнаха на съперника според феърплея.

Джоров обаче не беше доволен от начина, по който стана това и моментално нареди на помощника си: „Запиши – когато топката е извадена в тъч от противника заради контузен футболист, трябва да бъде върната на терена от наш играч и отново извадена в тъч, а не подавана на вратаря. Ето, това е истински феърплей”.

Двадесетина минути след втория гол на Спартак Джоров отново нареди на помощника си: „Запиши – след втория гол на съперника нашият отбор не показва никаква тактическа дисциплина”.

Малко след това наставникът на Видима отново се сети за Симеон Мечев и пак накара асистента си да вземе писалката и тефтера.

„За 60 минути игра той не даде нито един креативен пас. Ще си имаме допълнителен разговор. Цяла седмица да се тренира двама на двама и трима на трима.”, издиктува Джоров на помощника си.