Митко Джоров ще води отбора на ”Видима-Раковски” в предстоящия мач със ”Спартак” Плевен, тъй като Костадин Ангелов взе решение да се раздели със селиевския клуб. Ето какво каза по този повод за официалния сайт на ”Видима-Раковски” досегашният наставник на ”Видима-Раковски” Костадин Ангелов:

“Достатъчно дълго време обикалях България без да има смисъл от финаносва гледна точка. Мисля, че трябва най-после да се установя в София и да приемам само сериозни предложения. Искам да обърна по-голямо внимание на семейството си. До момента, семейството ми правеше жертви в името на моята работа, а сега съм наред аз.

Що се отнася до ”Видима-Раковски”, аз лично държа помощникът ми Митко Джоров да бъде назначен за старши треньор и направих това предложение на ръководството на клуба. Надвам се, това да стане факт, тъй като Митко Джоров е човек, чийто потенциал тепърва ще бъде показан в мъжкия футбол. Пожелавам успех, както на него, така и като цяло на ”Видима-Раковски”.

От името на ръководството на ПФК ”Видима-Раковски”, изпълнителният директор Веселин Данев благодари на Костадин Ангелов и му пожела успех: “Благодарни сме на Костадин Ангелов за всичко, което направи за отбора през времето, в което беше старши треньор. В резултат на неговата работа имаме изграден млад отбор, с потенциал за развитие, със стил и облик. Пожелаваме успех на Костадин Ангелов. Ръководството на клуба номинира за нов старши треньор - досегашния помощник треньор Митко Джоров. Той ще води отбора в предстоящия мач със ”Спартак” /Плевен/. Пожелаваме му успех.”