Ръководството на Лудогорец призова феновете в Разград да подкрепят и втората формация на "орлите". Тя ще участва в първенството на Б група, а дебютното домакинство там е на местния съперник Дунав Русе. 

"Уважаеми фенове, Лудогорец II започва участието си в Б група в събота с мач срещу Дунав в Разград. Нека застанем зад проекта на младите "орли", водени от треньора Веселин Бранимиров. Да бъдем заедно на стадиона, за да усетят талантите вашата подкрепа", призоваха от клуба.

От там съобщиха още, че цената на билетите за срещата с русенци е три лева. Достъп до стадиона ще имат и притежателите на абонаментни карти "Премиум" за сезон 2015/2016 г. В събота касата на сектор "В" отваря в 10,00 часа, а всички останали гишета – в 16,00 часа. Мачът започва в 18,00 часа.

От Лудогорец съобщиха още, че за двубоя ще бъдат отворени всички сектори на стадиона в Разград, а очакваните привърженици от Русе ще бъдат настанени в сектор за гости. От клуба уточниха, че въпреки че мачът е от Б група, за него ще важат същите правила като за двубоите от елита.