В лагера на Лудогорец приемат изключително тежко отпадането от молдовския анонимник Милсами в Шампионската лига. Новото попълнение на разградчани Джоди Лукоки разкри, че обстановката е толкова тягостна, че в момента никой в клуба не разговаря с никого от срам. 

"Орлите" влязоха като сериозен фаворит в сблъсъка със скромния тим от градчето Орхей, но в крайна сметка напускат Европа след две поражения. Това се е отразило зле и на самия Лукоки. 

"Никой не знае и не може да си обясни защо се стигна до този провал. Разочарованието е такова, все едно сме загубили финала на Шампионската лига. Никой не иска да говори с другите от срам."

"С цялото ми уважение към съперника, но отпадането ни от тях е истински срам. Преди дори не бях чувал за Милсами. Този отбор дори няма стадион! Играхме на някаква ливада, а те минаха два пъти центъра и ни вкараха два гола", сподели Лукоки пред изданието Soccernews в Холандия. 

Той разкри, че в момента има страх у него да не би да се стигне до масово напускане на звездите на Лудогорец. Сред желаещите да намерят ново предизвикателство бил Върджил Мисиджан. 

"Тайно се страхувам от масово напускане на играчите. Да вземем например Върджил Мисиджан, който е страхотен играч, а има и много оферти към него. Той определено иска да заиграе на по-високо ниво, но не знам какво ще стане. Искрено се надявам да остане."

"И все пак, въпреки това отпадане, за мен трансферът в Лудогорец е крачка напред. Сега се концентрираме върху първенството и Купата и искаме да ги спечелим. След това ще се реваншираме отново в Шампионската лига", сподели още Лукоки.