Борислав Хазуров, Атанас Лясков и Цветан Зарев започнаха занимания с отбора на Банско. До края на деня се очаква да приключат разговорите на тримата с изпълнителния директор на клуба Красимир Горанов.

„Хазуров и Зарев са ми до болка познати, зная какви качества притежават, защото им бях старши треньор в отбора на Локомотив Мездра през изминалото първенство на А група”, каза старши треньорът на отбора от Банско Войн Войнов.

Двамата и дошлият от Септември Симитли Атанас Лясков не са на проби и щом се стигне до разбирателство за подписване на договори веднага ще бъдат картотекирани пред БФС, за да вземат участие още в първия мач от есенния дял на първенството на Западната Б група срещу Чавдар Етрополе.

„Продължават да се готвят при нас други трима новодошли - Георги Калайджиев от Пирин Гоце Делчев, Велизар Мирчев от Чавдар Етрополе и Георги Николов от Локомотив София. Те са финализирали преговорите си и ще бъдат картотекирани със сигурност”, продължи Войнов.

Единственият футболист, който за сега няма да бъде в групата за мача срещу Чавдар Етрополе в събота, е Антон Мангурев, който е със сериозна контузия от дълго време, поддържа се с медикаменти и не тренира по лекарски указания.

„Ако и шестимата новодошли футболисти намерят място в групата за домакинския мач на стадион Свети Петър в събота, то аз съм оптимист и смятам, че ще зарадваме ръководството на клуба и феновете с много качествена, а и резултатна игра не само в Банско”, каза опитният наставник.