Локомотив Мездра ще бъде първият тим, който ще се изправи срещу ЦСКА, след като "червените" се класираха за Лига Европа, отстранявайки отбора на Динамо Москва.

Старши - треньорът на Локомотив Войн Войнов поздрави "армeйците" за успеха им и сподели за предстоящото гостуване: "Надявам се да се представим добре и да се получи здрав мач, който да е приятен за наблюдаване. ЦСКА е един класен отбор, но и ние не сме за подценяване". Проблемите, с които трябва да се справи Войнов са свързани с центъра на отбраната, особено след като капитанът Предраг Пажин е наказан за две срещи. Другият централен бранител Станимир Господинов също изтърпява наказание. Вероятно Даниел Моралес отново ще играе в центъра на отбраната, но този път ще си партнира с младежкия национал Милчо Макенджиев, който се завръща в игра след като пропусна миналата среща. В групата попада новото попълнение на "железничарите" - нападателят Борислав Хазуров. Юношата на Пирин (Благоевград) ще направи официален дебют с екипа на мездренчани. Отборът от Мездра е отседнал в хотел "Родина" в София, като ще проведе две тренировки - днес от 17:30 часа и утре сутринта в 10:00 часа.

Групата на Локомотив Мездра за мача с ЦСКА:

Вратари: Йордан Линков, Христо Иванов;

Защитници: Николай Христозов, Даниел Моралес, Милчо Макенджиев, Здравко Станков, Цветан Зарев, Мартин Дечев;

Халфове: Виктор Софрониев, Димитър Петков, Майкъл Тевия, Страхил Попов, Анатоли Тодоров, Страти Илиев, Любомир Тодоров, Владислав Узунов

Нападатели: Исмаил Иса, Абудрамане Бамба, Борислав Хазуров, Боян Гайтанов.