Управителният съвет на Сдружение с нестопанска цел "Футболен клуб Дунав 2010 - Русе" свиква общо събрание. То ще се проведе на 9 юни от 15:30 ч. в Пленарна зала на Община Русе. Поканени да присъстват са всички членове на сдружението, както и фенове на "драконите".

Дневният ред включва отчет за дейността на ръководството на клуба. Ще бъдат представени и финансовите средства, които са постъпили и изразходвани от него за постигането на мечтаното завръщане на Дунав в "А" група. Съгласно нормативната уредба, тази част от отчета предстои да бъде обявена и пред Министерството на правосъдието.

Общото събрание ще трябва да утвърди и нови членове на сдружението, както и на неговите органи - Управителен и Надзорен съвет. Предвидено е и изготвяне на стратегически план за развитие на футболния клуб и Детско-юношеската му школа.

Всеки присъстващ също ще получи възможност да се изкаже и коментира бъдещето на представителния футболен клуб на града, който след 25-годишно очакване е на прага на мечтано завръщане в "А" група.