Мачът срещу Банско е в графата - задължителни победи. Това заяви старши треньорът на Дунав Веселин Великов преди срещата на "драконите" срещу тима от Югозападна България.

Двубоят от 24-ия кръг на Б група е на 16-и април, събота, от 16 часа на Градския стадион в Русе.

Все пак Великов отчете, че положението в отбора не е "розово", тъй като той няма да може да разчита на двама от основните си футболисти. Антон Огнянов и Юлиан Ненов са с травми и със сигурност пропускат двубоя, съобщават от Пресслужбата на клуба.

"Най-важни от този мач са точките. Имаме добри резерви и мисля, че тези, които влязат в игра, ще се справят подобаващо и ще победим", каза още старши треньорът на Дунав.

Той не пропусна отново да прикани и повече фенове да подкрепят "драконите" в този важен двубой.

"Публиката е важна част от нашия клуб. Ние сме едно цяло и трябва отново да докажем, че заедно можем да побеждаваме", заяви по този повод Великов.

Припомняме, че феновете в Русе са изправени пред сериозно предизвикателство в съботния ден. След срещата на Градския стадион, те ще трябва да подкрепят и Дунав 8806, който приема Монтана 2003 в мач номер 3 от полуфиналната серия на плейофите в дамското баскетболно първенство от 18:30 часа.