Сериозни кадрови пробеми има тимът на Ботев Враца преди домакинския мач срещу Банско. Въпреки това врачани излизат за трите точки, заяви старши-треньорът Тодор Гарев. Наставникът се надява в неделя да стане открит и интересен двубой, като крайният победител да е врачанският тим.

Специалистът уточни, банскалии винаги са имали забележимо присъствие в първенството, но очаква неговите момчета да спечелят трите точки.

“Сега започнаха малко трудно първенството с две или три поредни загуби, но след това стабилизираха представянето си. Имат и нов амбициозен треньорски екип. Не напразно в последните мачове те се изкачиха в класирането. Надявам се да се получи един оспорван двубой, в който ние да играем по-добре и да спечелим трите точки”, коментира Гарев.

Трима футболисти са под въпрос за двубоя срещу Банско. Александър Киров и Владимир Байрев са с настинки, но от лекарския щаб на врачани правят всичко възможност да ги вдигнат на крака за мача.

Със сигурност треньорът Тодор Гарев няма да може да разчита на Георги Пейчев. Младежкият национал пропуска двубоя, тъй като е с разтегнати връзки на глезена. “Освен кадровите проблеми имаме и финансови, но тази седмица кадровите се засилиха. Много е възможно Георги Пейчев да отпадне до края на полусезона. Имаме уверението на д-р Мишо Илиев, че ще се опитат поне за последните два кръга да е възстановен. Той е основен футболист и влизаше в квотата на юношите”, допълни старши-треньорът

Двубоят между Ботев и Банско ще се играе в неделя – 20 октомври от 16.00 часа на стадион “Христо Ботев” във Враца.