Кадрови проблеми мъчат тима на Ботев Криводол. Наставникът Иван Ценов няма да може да използва някой от основните футболисти в домакинския мач срещу Малеш Микрево. Двубоят е от 24 кръг на първенството в Западната „Б“ група. „Имаме сериозни проблеми в защита, които трябва да решим преди двубоя с Малеш“, коментира треньорът. Бранителят Михаил Милчев е с контузия и е под сериозна въпросителна за мача. Със сигурност срещата пропуска все още невъзстановеният от травма в глезена защитник Ивайло Зарчев. Срещу Малеш поради наказание заради натрупани картони няма да играе и бранителят Аян Ирфан, а за “капак” и Радослав Филипов напусна отбора.

„Независимо от проблемите излизаме за победа. Със сигурност мачът няма да е лек, но ние ще се борим за трите точки. Нямаме друга алтернатива“, категоричен е Ценов. Срещата между отборите на „Ботев“-Криводол и Малеш Микрево ще се играе в събота /23 април/ на стадион „Локомотив“ в Мездра от 17.00 часа.

В същото време, Радослав Филипов и Росен Танев, които стигнаха до стълкновения с домакина на отбора, имат забавени плащания, каза за "Дарик" кметът на община Криводол Николай Иванов. "Единият има неизплатени 3 премии, а другият има забавени две заплати", уточни Иванов.

"Всички клубове в момента изпитват финансови проблеми и нашият също. Всички останали момчета от отбора тренират нормално и се готвят сериозно за предстоящия мач в събота", каза още кметът.

В последните два кръга от първенството отборът има две загуби от Спортист Своге и Ботев Враца.

"Тук не става въпрос за тенденция в отбора“, добави Иванов, “а за възпитанието и манталитета на двамата футболисти". От ръководството на клуба ще предприемат всички дисциплинарни мерки, които се предвиждат при такива случаи от БФС.