Общо шест тренировки е планирал старши треньорът на мъжкия отбор на ПФК Банско Иван Атанасов за мача от Б-футболна група срещу Септември Симитли. Христо Кирев, Васил Туджаров и Петър Лазаров са с леки разтежения и на този етап не се готвят пълноценно с колегите си.

Иначе заниманията наставникът на тима от курортния град провежда на изкуствения терен в комплекс Белведере и на този с естествено тревно покритие на стадион Свети Петър. Хубавата новина за него е, че изтече наказанието на Любо Витанов, който не взе участие в изминалия мач срещу Оборище Панагюрище, завършил с победа 2:1 за Банско.

"Не ме заблуждава временното класиране на отбора на Септември Симитли. Наблюдавах мача им срещу Лудогорец-2 и останах с много добри впечатления от играта им. Добър отбор, изграден от класни футболисти, което означава, че ни предстои много здрав мач."

"В момента Банско е клуб с изградено име във футбола и сме длъжни да подходим сериозно и отговорно в поредния ни домакински мач, за да спечелим трите точки", каза старши треньорът на банскалии Иван Атанасов. /БТА