„Мисля, че изиграхме отново един перфектен тактически мач. През първото полувреме играхме по-добре. Спечелихме мача със статично положение. Знаехме силните и слабите страни на Черно море. Спечелихме единоборствата в мача. Искам да отлича цялата защита, начело с вратаря Митрев, който за пореден мач играе страхотно и съм страшно доволен от неговите изяви“, заяви помощник треньорът на Локомотив София Владимир Манолков след победата на тима при гостуването на Черно море с 1:0 в 10-я кръг на А група.

„Черно море играят с тези високи топки и ние трябваше да сме добре подредени, за да спечелим тези високи топки и да нямаме проблеми пред нашата врата. Ние бяхме с един нападател, което е оправдано за мен“, каза още Манолков, а на въпрос, дали се виждат в шестицата, отговори:

„Иска ми се да сме в шестицата. Твърдо не можем да кажем все още, но ми се иска да сме в шестицата. Работим и се стараем във всеки мач да побеждаваме. Доколкото можем, това нещо се получава благодарение на добрия колектив между момчетата и ще сме много щастливи, ако сме в шестицата.“