„Надявам се отборът да продължи в същия дух и ритъм, който показа досега, защото футболистите имат необходимия характер и качества да го направят“, заяви капитанът на ЦСКА Валентин Илиев, след като стана ясно, че ще претърпи операция на глезена.

„Определено не е приятна новината за мен. Имам скъсани връзки на глезена и проблем с хрущяла, но така е било писано. Аз съм оптимистично настроен и се надявам да се възстановя по най-бързия начин. За подготвителния период януари да си почна нормално тренировки с отбора. Срокът е около два месеца и половина за възстановяване. То беше изкълчване на глезена и мислихме, че е само възпаление, но се оказа по-сложно. Не съжалявам, че съм играл. Аз съм човек, който не се връща назад във времето и не съжалявам за нищо“, коментира още Валентин Илиев пред Гонг и продължи:

„Може само да ме ласкае, че старши треньорът ме оценява по такъв начин. Хората, които играят на моя пост са футболисти с нужните качества и ще покажат необходимото, за да продължи ЦСКА по същия начин.“

„Аз винаги съм казвам и на моите колеги, че преди всичко трябва да си вярваме. Ако не си вярваме и не вярваме в победата, то няма смисъл да излизаме на терена. Много пъти сме си го говорили и в последните мачове виждам в отбора един позитивизъм. Момчетата си повярваха и нещата се получават. Мисля, че отборът определено има още какво да покаже. Доста футболисти не са направили физическа подготовка като хората и при едно подготвяне като хората, всичко ще бъде наред“, сподели още Вальо Илиев.

„Никога не е имало противоречия. Сега със сигурност не се обичаме всеки един с другия, има различни манталитети, но това не е проблем и в никакъв случай не се мразим или да имаме негативно отношение един към друг“, каза Валентин Илиев и продължи:

„В ЦСКА винаги сме свикнали да се случват доста изненади, за нас за съжаление неприятни, но пък хубавото е, че излизаме от тях и успяваме да си стъпим на краката. Да се надяваме, че няма да има повече неприятни изненади, а те да са само приятно и в бъдеще отборът и клубът да върви във възходяща линия. Мисля, че по-скоро феновете вдъхват на нас вяра и позитивизъм и можем смело да вървим напред, без да се притесняваме от нищо.“