Сашо Везенков освен за баскетбол говори пред Дарик радио и за футбол, като засегна темата за Левски и лагерите на отборa в Правец.

"Футболният Левски си е нашият Левски, започна Везенков. Аз и господин Златев сме левскари и много се радваме, че те се готвят тук при нас. Това, че те се готвят тук, на нашата база за поредна година е много хубаво. Ние бихме направили всичко възможно Левски винаги да се готви при нас и правим всичко възможно да им предоставим най-добрите условия. Въпреки,че това не е нашия Левски, моят и на останалите привърженици. Малко е видoизменен, малко е променен, но си е Левски. Имат нов, испански треньор, много добро име в испанския футбол. Моят апел към привържениците е да имат малко търпение. Иначе на втората седмица го почват и ще искат да върнат Мъри или Гонзо, което не е правилно. Казвам ви го от моята позиция, че бях и директор и треньор".

Сашо Везенков чака Георги Иванов да му остане време и отново двамата да изиграят тенис мач, какъвто играха преди на базата до залата в Правец.

"Уважавам отборите на Лудогорец, Литекс и всички останали, но Левски си е Левски. Чакаме отбори от Израел и Гърция, но те ще дойдат на по-късен етап. Имаме много заявени контроли, включително и от Левски".

Сашо Везенков ще гледа мачовете от започващото световно първенство, но не му е същата тръпка, когато не участва България.