„Аз съм реалист за това, което виждаме в нашия отбор. Въпреки че победихме, имаше доста слабости в нашата игра, които имаме да ги отстраняваме". Това заяви старши треньорът на Хасково Димчо Ненов след сензационната победа на неговия тим над Лудогорец (1:0) в първия кръг на А група за сезон 2014/2015.

"Вярвам в момчетата и най-много се радвам за това, че хората тук ежедневно мислят за професионален футбол. Момчетата се стараха, главно заради тях съм изключително щастлив. Не трябва да се заблуждаваме въпреки победата и позитивния старт. Трябва да продължим да работим, защото има доста неща, които да подобряваме.“

„Пожелаваме на Лудогорец, както каза г-н Стоев, да ги събудим и да им дадем нужния импулс да преосмислят нещата при тях. Пожелавам на всички български отбори в евротурнирите успех, защото това е важно за нашата страна.“

„Казах на играчите, че няма какво да загубим от този мач. Нямаше кой да ни съди, ако бяхме паднали от шампиона на България. Въпросът беше да бъдем изключително дисциплинирани в нужните моменти и да изчакаме нашите мигове. Със сигурност имахме достатъчно късмет, това трябва да подчертаем. Може би и Лудогорец малко ни подцени. Сега трябва да продължим в същата посока, защото ни чака много тежък мач в Дупница“, продължи специалистът.

„Нашият отбор е нов, градим го в момента. Има какво да подобряваме. Искам да бъдем достатъчно добри в двете фази. Срещу Лудогорец няма как да бъдем прекалено открити, но се надявам тази победа да ни даде нужното самочувствие за мачовете срещу отборите, които на по-ниско ниво от Лудогорец. Трябва да бъдем достатъчни добри във фаза атака и да създаваме достатъчно положения“, завърши Ненов.