Членът на Управителния съвет на Левски Иво Тонев сподели в ефира на Дарик радио и Спортно шоу Гонг, че собственикът Тодор Батков ще обяви името на специалиста, който ще води „сините“ през новия сезон. Вече бившият изпълнителен директор обяви, че лично е преговарял с Димитър Димитров – Херо, но наставникът на Черноморец е отхвърлил офертата.

„Предполагам, че Тодор Батков лично ще обяви и треньора и евентуално, ако има промени в ръководството на клуба. Три дни имах разговори с Димитър Димитров. По тази причина помолих да отложим вчерашното ми идване за днес. Късно снощи окончателно пропадна неговото идване в Левски. Той е много достоен човек, който води много битки извън футбола. Много съжалявам, защото моето лично мнение бе, че той е най-добрият избор, защото той е най-добрият треньор в България. Причините да не дойде не са нито финансови, а са чисто лични. Не мога да кажа нищо повече. Аз лично много съжалявам. Аз съм човек стъпил здраво на земята", сподели Иво Тонев.

"Ние направихме една добра серия от победи. Стигнахме до един мач, който трябваше да спечелим, за да станем шампиони.. Но това бе повече на воля, на дух и на феноменалната подкрепа на публиката, отколкото на чисто спортно-технически качества. Левски се нуждае от треньор, като Димитър Димитров, за да го научи да играе футбол. Аз съм казал на Ники Митов, че водя разговори с Димитър Димитров. Не се получи и вече всичко в ръцете на Тодор Батков“, каза Иво Тонев.

Очаквайте подробности!