Ако носите очила, по-добре ги свалете преди да си пуснете следващото видео. Не за друго, стъклата ще се запотят, заради горещите кадри.

В четвъртък вечерта, в първия мач от плейофите в Мексико, се изигра двубоят между Сантос Лагуна и Монтерей. Вълнуващ мач, разбира се, който домакините спечелиха с 3:2, но не това бе най-интересното. На трибуните беше доста по-горещо, благодарение на млада мексиканка.

Решаващият гол в мача предизвика бурни реакции сред феновете. Една от дамите наистина не успя да сдържи емоциите си, след като видя попадение. Красивата брюнетка реши да покаже нагледно с жестове колко уважава привържениците на съперника. След това обаче ги зарадва, като си вдигна бялото потниче, което донякъде прикриваше красивите женски прелести.

Красавицата изглежда е тръгнала по стъпките на звездата Лариса Рикелме, която обича да се съблича, след като реши да изрази радостта си по този начин.

Стюардите дори бяха принудени да изведат щастливата дама от стадиона, но докато се изкачваше по стълбите тя продължи да показва какво крие под потника си.

Приятно гледане!