Компанията цели посредством електронния й магазин от всички точки на страната да се осъществяват бързи, качествени и изгодни покупки

Имаме удоволствието да представим на вашето внимание най-новото попълнение в разрастващото се семейство на българския хипермаркет Masterhaus, търговска марка на фирма "Бошнаков"ЕООД, a именно - Masterhaus Online.

Превърнала се в синоним на професионализъм, сигурност, коректност и доказано качество на предлаганите стоки, фирма “Бошнаков” ЕООД е безспорното доказателство, че стремежът към постоянно развитие и усъвършенстване е движещата сила към успешен бизнес.

Създавайки Masterhaus Online, ние използвахме придобитите през годините познания и опит, с желание да отговорим на очакванията за високо ниво на обслужване и да удовлетворим нарастващата нужда от надежден и разпознаваем електронен магазин, предлагащ стоки за строителството, ремонта, дома и градината.

Masterhaus 1

източник: Masterhaus

Разбираме, че забързаният ритъм на съвременния начин на живот налага нов, модерен прочит на вече познатите методи за пазаруване. Затова се надяваме посредством Masterhaus Online да ви помогнем да спестите време, нерви и средства. Електроннният магазин е разработен с много внимание и усърдие, с цел да отговори ефективно на нуждите на вас- нашите клиенти.

Наш основен стремеж е да ви предложим нужното разнообразие от артикули на конкурентни цени. Затова нашите служители следят развитието на пазара и ежедневно допълват наличните продукти с нови и многообразни предложения, гарантирайки ви богат избор.

Същевременно спокойствието и удобството на нашите клиенти са от особено значение за нас, за това сме заложили на сигурни и доказани партньори, които да осигурят доставянето на поръчаните продукти до вашия дом или офис в най- кратките указани срокове.

На ваше разположение е и нашата национална линия - 0700 10 321, където винаги можете да зададете въпрос, да споделите мнение или да получите помощ за осъществяването на поръчката. Оператори от електронния ни отдел с най-голямо удоволствие ще откликнат на всяко ваше запитване от понеделник до петък от 8:00 до 17:00 часа . На същия номер може да разговаряте и с някой от консултантите в нашите магазини - от понеделник до събота от 08:00 до 20:00 часа и неделя от 09:00 до 18:00 часа.

Освен това със специално съдействие от страна на нашите специалисти ние структурирахме всички предлагани продукти и ги разделихме за ваше улеснение в следните категории: Баня; Бои, Лакове, Мазилки; Врати, Обков, Железария; ВиК; Градина; Домакинство; Ел.Уреди; Машини и Инструменти; Осветление и Ел. материали; Подови и Стенни покрития и разбира се - Строителни материали. Не пропускайте да следите и редовно обновяваните продукти на Промоция и на Топ цена, за да направите максимално изгодни покупки.

Masterhaus 2

източник: Matserhaus

През юли можете да се насладите на нови промоционални предложения. За господата, решили да поставят началото на дълго отлагания ремонт - сега е правилният момент! С помощта на гарантирано ниските цени на нашите продукти можете с лекота да освежите банята, кухнята или коридора с нов теракот, фаянс или гранитогрес, или да пребоядисате дома си с висококачествени бои. А в случай, че ви липсват необходимите за ремонта машини и инстументи , този месец те са на повече от достъпни цени - само в Masterhaus Online.

За да бъде това лято още по-незабравимо за нашите клиенти, от началото на юни до края на юли организираме вълнуващa томболa за спечелването на чисто нов скутер Vespa Primavera. Всички клиенти на Masterhaus Online, закупили стоки на обща стойност над 100 лв с ДДС, имат възможност да участват в томболата „Емоции на колела“* и да изживеят лятото на пълни обороти.

Masterhaus 3

източник: Masterhaus

Masterhaus Online е нашата нова стъпка по пътя на успеха. Вървете редом с нас!

*Пълните условия и правила на томболата ще намерите на www.masterhaus.bg.