Момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика изразиха увереност, че ще се класират на по-предна позиция в неделния ден, когато са финалите на отделните уреди на Световната купа в София. В събота те взеха среброто в многобоя.

"Искам да благодаря на хората, че ни подкрепиха. Много сме доволни от представянето си, защото и двете съчетания ги изиграхме без груби грешки. На родна земя винаги се играе малко по-трудно, защото искаме да покажем най-доброто от себе си, но това носи допълнителна отговорност."

"Мисля, че се справихме и се надяваме в неделя да чуем българския химн. Тази година ни е доста емоционална, защото където и да отидем, знаем, че ще ни е за последно и искаме да си създадем добри спомени. Наистина сме страшно благодарни въобще да участваме в това голямо събитие", сподели Ренета Камберова.

Според Християна Тодорова пък, най-важното за нашите момичета е признанието на публиката, която единодушно ги определи за победителки. Тя се надява на по-предно класиране на Олимпийските игри в Рио през август.

"За нас не е важно какво ще ни дадат съдиите и как ще ни оценят. Много се надявахме да чуем химна, защото това е последна Световна купа в България и искахме да зарадваме цяла България. Но както всички казаха - публиката ни даде златото на нас."

"Остана ни да вярваме, че ще получим златото в Рио, всичко се възнаграждава на този свят и всяко зло за добро и Господ да ни запази доброто за по-нататък", сподели Християна Тодорова.

"Ние сме много щастливи, че публиката беше тук и ни подкрепяше и оцени нашия труд. Това ни прави много радостни. Аз лично много се радвам, че за две седмици успях да вляза във форма, момичетата много ми помагат за това и изцяло разчитах на тях", сподели и капитанът на ансамбъла Михаела Маевска.