Ръководството на Ювентус не възнамерява по никакъв начин да се разделя със своята голяма звезда Пол Погба, съобщава „Tuttosport“. Според информацията „бианконерите“ не са склонни да водят преговори с други отбори за френския футболист.

Шефовете на клуба са предприели всички необходими мерки, за да блокират евентуалното напускане на Погба.

„Нашето желание е Погба да продължи да играе в Ювентус още дълги години. Знаем, че той е футболист от световно ниво и ние сме длъжни да му предложим възможно най-добрите условия. Ръководството се стрми Погба да бъде напълно задоволен и да се чувства щастлив в Ювентус“, коментира генералният директор на клуба Джузепе Марота.

От Ювентус са категорични, че могат да започнат преговори с други отбори за френския футболист само при положение, че на масата получат оферта на стойност 100 милиона евро.

22-годишният френски национал има договор с шампиона на италия до юни 2019 година и наскоро сподели, че е щастлив от живота си в Торино. Въпреки това обаче почти всяко лято бившият играч на Манчестър Юнайтед е свързван с трансфер далеч от „старата госпожа“ и изглежда този сценарий може и да се реализира.

 

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS