Лекарят на националния отбор по футбол Бисер Бочев се възмути от информации в пресата, които обвиняват Ивелин Попов в издевателство над представител на медицинския екип на „трикольорите“.

Бисер Бочев използва страницата си във Фейсбук, за да защити капитана на националния тим, като обяви, че „няма ситуация, при която масажист да е вършил действие против волята си“.

Лекарят уточни още, че приема дописката като „косвено уронване и на нашето име и авторитет“.

Ето съобщението на д-р Бисер Бочев:

Мисля, че Фейсбук се утвърди вече, като достатъчно сериозна и достъпна трибуна, на която мога да изразя мнение, и най-вече възмущение.

Днес в „Меридиан мач” прочетох на първа страница едно „интересно” произведение, което ме изуми. От него разбрах, че капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов, по лагерите „се гаврил”с безпомощния клетник - масажист от медицинския щаб на отбора. Без да се впускам в излишно цитиране на въпросното произведение, бих желал като пряк участник и свидетел, да изясня ситуацията.

1. Медицинският екип на националния отбор по футбол се състои от 1 кинезитерапевт и 3 масажисти. Всички до един, те са изключителни професионалисти с богат опит, умения и познания в работата си. Аз, Д-р Бисер Бочев, като лекар на националния отбор, ръководя и координирам дейността. Освен това, всички те са и много добри като характери момчета. Смея да твърдя, че ние сме железен екип и не би трябвало да има каквито и да било забележки към дейността ни. До момента ние вършим работата си добре.

2. Момчетата от медицинския екип също така са и доста здрави и силни физически, и могат с лекота да респектират всеки, който се опита да се гаври с тях, или да им вменява нещо против волята им.

3. За всяко свое действие или за проблем, те имат практиката за се консултират с мен. До момента никой не се е оплакал от поведението на футболистите. Напротив, отношението на състезатели и ръководство към екипа винаги е било добро и уважително.

4. Заявявам категорично, че няма ситуация, при която масажист да е вършил действие против волята си.

5. Крупно възмутен съм, че в опита си да злепоставят Ивелин Попов, авторите на това произведение намесват медицинския екип на националния отбор. Приемам го като косвено уронване и на нашето име и авторитет. Много държа авторите детайлно да дадат детайлни подрбности, или да признаят, че откровено лъжат.

6. Преди няколко дни публикувах в мрежата моя снимка с Ивелин Попов и под нея написах, че за мен е чест и удоволствие. Ако днес си направя нова снимка с него или което и да е от другите момчета от отбора, текстът ще е същият.