Берое пусnа в продажба специална програма, посветена на юбилейния двубой срещу Партизан. Изданието е в 32 пълноцветни страници и се продава на цена 4 лв. Програмата ще се продава на специален пункт пред стадиона, където ще може да закупите и специален юбилеен шал за срещата на цена 12 лв. Официалния фен магазин на клуба също ще работи преди и по време на срещата. От там може да си закупите пълния набор от артикули с цветовете и емблемата на любимия отбор.

Специалното издание е за празника, обединяващ всички, носещи „Берое“ в сърцето си. То е двулицево и в него ще намерите подробна статистика и информация за отборите, които ще излязат в кулминационния момент по отбелязване на вековния юбилей – Берое и многократния шампион на Сърбия Партизан, като ще получите възможността да се запознаете с настоящия състав на старозагорци и „гробарите“ , както и да проследите представянето на двата тима през настоящия сезон.

Завъртайки списанието наобратно, ще откриете втората специална част за всички беройци, като в другата половина ви представяме истории за едни от най-значимите успехи на „Берое“ от последните 100 години, придружени с ексклузивни мнения от Илко Русев, изпълнителен директор на клуба, Иво Иванов, капитан на настоящия тим, Евгени Янчовски и Петков Петков – две от най-големите легенди на Берое.